Impregnering

Uw gevel beschermen en onderhouden is belangrijk zodat deze optimaal beschermd wordt tegen alle invloeden van buitenaf. Door de gevel te impregneren, wordt er een ‘extra laag’ gecreëerd. Deze laag zorgt ervoor dat de gevel langer mee gaat en op die manier goed beschermd is tegen alle invloeden van buitenaf (zoals het weer). Wij bieden verschillende producten van Remmers die geschikt zijn voor verschillende situaties. Houd bij het kiezen van uw product rekening met de ondergrond van de gevel.

Wanneer moet de gevel geïmpregneerd worden?

Het weer veranderd door de klimaatverandering en dat brengt steeds hevigere buien en stormen met zich mee. Indien de gevel niet goed (genoeg) beschermd is zal dit uiteindelijk ook gevolgen hebben voor de binnenzijde van een gebouw. Zorg er daarom voor dat de gevel goed onderhouden en beschermd wordt (het liefst voordat er schade ontstaat, gezien dit ook kan zorgen voor schade aan de binnenzijde van een gebouw).

Impregneermiddelen in ons assortiment

Bouwprofcenter bied enkel de impregneermiddelen van Remmers. Hierbij heeft u de keuze uit zowel crèmes als vloeistoffen. Impregneermiddelen op basis van vloeistof zijn snel te verwerken. Een crème heeft langer de tijd nodig om in te trekken, maar heeft dan ook een langere werking.

Productgroepen

Hulp nodig met bestellen?

Bestellen bij ons is gemakkelijker dan ooit.
Mocht u hulp nodig hebben, klik dan op de button hieronder