Verzenden en bezorgen

Verzendkosten

Wanneer u een bestelling plaatst van € 50,00 of meer, dan betaalt u geen verzendkosten. Besteld u onder de € 50,00? Dan betaald u € 8,95 (incl. BTW) aan verzendkosten, ongeacht de grootte van uw bestelling.

Bestel- en bezorgwijzen​

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, bieden wij u verschillende bestel- en bezorgwijzen aan. Zo is er altijd één die bij u past!
U kunt zelf aangeven wat u wenst:

  • Uw bestelling wordt bij u thuisbezorgd.
  • U laat uw bestelling afleveren op een ander adres.
  • U haalt de bestelling op bij ons in Ede.

Hoe wordt mijn pakket afgeleverd?

Een betrouwbare en snelle verzending van uw pakket vinden wij ontzettend belangrijk. Precies om die reden verzenden wij uw pakket met onze eigen koerier. Deze verzendmaatschappij heeft een gesloten netwerk met eigen, zelfopgeleide chauffeurs. Een betrouwbare keten die uw pakket snel en efficiënt afleveren door heel Nederland.

Op maandag t/m vrijdag verwerken wij alle bestellingen. Bestellingen die na vrijdagmiddag 17.30 uur worden geplaatst worden maandag verwerkt. De levertijd is 1-5 werkdagen.

Bij producten die op kleur gemengd moeten worden of niet op voorraad zijn kan het iets langer duren. Als u twijfelt en graag wilt weten wat de levertijd van een product is, kunt u gerust bellen.

Betaalmogelijkheden​

Wij maken gebruik van verschillende betaalproviders. Iedere betaalprovider biedt verschillende manieren van betalen waaronder: iDeal of overschrijving.

Na een bestelling ontvangt u direct een bevestiging per e-mail met daarin een overzicht van uw bestelling en de totale kosten. Elke bestelling wordt pas geleverd na betaling. U kunt betalen middels:

iDeal
Deze betaalmethode mogelijk voor rekeninghouders bij ABN Amro, ASN, Frieslandbank, ING/Postbank, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, TriodosBank, van Lanschot Bank.Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Overschrijving
Bij een betaling via overschrijving van bank- of girorekening ontvangt u op onze bevestiging een overzicht van uw bestelling samen met onze bankgegevens. Vermeld altijd uw bestelnummer bij de overschrijving. De betaling dient volledig binnen 7 dagen na de besteldatum te zijn voldaan, waarna de bestelling zal worden verzonden. Gedurende deze dagen reserveren wij de bestelde artikelen voor u. Mochten wij de betaling na afloop van deze termijn niet hebben ontvangen, dan geven wij de artikelen weer vrij voor de verkoop. Wij verzenden een bevestiging per e-mail als wij uw betaling hebben ontvangen en als uw bestelling verzonden wordt. 

Onze betaalgegevens:

Rekeninghouder: Bouwprofcenter
Bank: Rabobank
IBAN: NL85RABO0377573353