Over ons

Ons bedrijf

Bouwprofcenter is de groothandel in bouwmaterialen en officiële dealer van Remmers B.V. Ons assortiment bestaat uit  producten voor houtbescherming, bouwbescherming, afdichting, impregnering, vloeren, reiniging  en gereedschappen voor iedere professional. Bouwprofcenter is ontstaan vanuit een fijne samenwerking met Remmers, door onze jarenlange ervaring in de vochtbestrijding en het gebruik van de producten van Remmers. Willen wij niet zomaar de producten van Remmers verkopen, maar wij geven u daarbij graag het juiste en passende advies. Zodat u zowel als particulier als professional gebruik kan maken van de kwalitatief goede producten van Remmers.

Remmers is een onafhankelijk familiebedrijf dat in 1949 is opgericht en inmiddels vestigingen heeft in heel Europa. Bij Remmers ligt de nadruk op kwaliteit, waarbij zij innovatieve en marktgerichte oplossingen willen en kunnen bieden. Dankzij de deskundigen wordt er elke dag worden gekeken naar de ontwikkeling van toekomstgerichte, duurzame en milieuvriendelijke productsystemen. Dit alles voor het beveiligen en langdurig bescherming van gebouwen, constructies en oppervlakken.

Bouwprofcenter biedt u het complete assortiment Remmers beschermings- en onderhoudsproducten voor de bouw. Onze producten zijn uitvoerig getest door de specialisten van Remmers, zodat u zeker bent van de optimale bescherming voor uw hout-, metaal-, metsel- en betonwerk. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de bouw en het gebruik van Remmers producten. Wij kunnen u uitstekend adviseren over het gebruik van deze producten.

Hulp nodig met bestellen?

Bestellen bij ons is gemakkelijker dan ooit.
Mocht u hulp nodig hebben, klik dan op de button hieronder

Bekijk een van onze productgroepen

Houtbescherming

Gevelonderhoud

Water lekkage in souterrain

Vochtbestrijding