Maak uw tuin winterklaar!

De warme zomerdagen nemen af en de herfst en winter zijn in aantocht. Daarmee is het belangrijk om naast uw planten en bomen in de tuin ook uw schutting en tuinhuis klaar te maken voor de weersinvloeden van de herfst en de winter. Hoe maakt u uw tuin winterklaar? Dat leggen wij u graag uit.

In de tuin is het verstandig om alle houten onderdelen, zoals de schutting, tuinmeubelen of de vlonder te beschermen tegen de weersomstandigheden. Voordat u daarmee begint is het belangrijk om deze onderdelen eerst goed te reinigen. Dit kan bijvoorbeeld met één van onze speciale reinigingsproducten die hiervoor geschikt zijn. Daarbij heeft u de keuze uit de Remmers Buitenhout Ontgrijzer, welke gebruikt kan worden voor het opfrissen van verweerde houten ondergronden. Of de Remmers Buitenhout Krachtreiniger, die zeer geschikt is voor het reinigen van uw terras.

Na het reinigen kunt u de houten onderdelen beschermen tegen de weersinvloeden van de herfst- en winter.  Hiervoor heeft u de keuze uit diverse Remmers producten.

Painting,Woodwork,Outside

Diverse Remmers producten

Wanneer u een transparante bescherming zoekt hebben wij de HK-Lazuur; een 3 in 1 houtbeschermingslazuur welke beschikt over een grondering, impregnering en lazuur (de beits laag). Hierdoor hecht het product beter, is het gemakkelijk te verwerken, bladdert het niet af en bied daarmee de beste bescherming voor uw tuinproduct.

Zoekt u een dekkende houtbescherming? Dan kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van de Induline GW-310. Dit is een watergedragen impregneerbeits die zeer geschikt is voor hout buiten. Deze beschermt het hout tegen vocht, blauwzwam, droogt snel en bied een langdurige bescherming met een gelijkmatige verwering.

Naast transparante en dekkende houtbeschermingsproducten van Remmers, bieden wij ook de tuinhout beschermingsolie van Remmers aan. Deze beschermt, is waterafstotend en zorgt ervoor dat het product zijn natuurlijke uitstraling behoud. 

Wilt u advies of heeft u vragen over één van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op!